Taarna nauttii

Taarna alias FIN MVA BH VK3 TK 2 Crofter Holding's Pequenita Pepita

  • 27.7.2001 - 11.3.2014
  • red merle valkoisin merkein narttu/red merle and white bitch
  • noin 55 cm korkea /height approximately 55 cm
  • painaa noin 24 kg /weight around 24 kg
  • lonkat /hips A/A
  • kyynärät /elbows 0/0
  • selkä, polvet, olat ja silmät terveet /spine, knees, shoulders and eyes OK
  • leikattu /spayed

Taarna on luonteeltaan pehmeä koira. Se on viettikova, eli tehdessään viettiä nostavia asioita kuten agilitya tai viestiä, se ei aina ole tavattavissa ennenkuin tekee seuraavan esteen tai juoksee pari kilsaa lisää. Tehdessään asioita, jotka eivät sen viettiä nosta kuten tottista tai tokoa se ottaa herkästi painetta ohjaajasta, ympäristö ei juurikaan sitä heilauta. Taarna on kisakoirana ollut uskomattoman opettavainen kokemus! Se on järjettömän kiltti, tulee toimeen loistavasti niin koirien kuin ihmistenkin kanssa, viihtyy hyvin sylikoirana ja rakastaa koko sydämellä. Ihana kotikoira siis!

Taarnalla on kisaoikeus ylimpään luokkaan agilityssa, tokossa ja viestillä. Viestiltä se jäi eläkkeelle seitsemänvuotiaana, kun ei kyennyt unohtamaan kahta loukkaantumistaan metrisellä pystyllä. Ei viitsinyt kiusata koiraa!

Taarnan sivut löytyvät toistaiseksi vanhasta tutusta osoitteesta eli http://www.saunalahti.fi/~sastsk1/taarna/

Tervetuloa kurkistamaan!

Taarna is as soft and cuddly as they come. She's our lapdog extraordinaire and loves both dogs and people without reservations. When doing agility or reporting, she tends to forget the handler and just allows the moment to sweep her away. In obedience, she's very receptive to all and any changes in the handler's tone of voice or way of walking. She's been a highly educational dog to own and handle! Taarna has the right to compete in the highest class in agility, reporting and obedience. She's also a conformation champion. Everyone should have a Taarna in their life at some point, she both gives and demands a lot!

Taarna kuoli 12,5 vuoden ikäisenä virtsarakon kasvaimeen. / Taarna died of bladder cancer at the age of 12.5 years.